пʼятниця, 10 жовтня 2008 18:35

Вантажівка розбила тролейбус на Оболоні

Автор: фото: Анатолій Топкій
  Пасажирський салон тролейбуса, який у четвер потрапив у аварію на вулиці Тимошенка
Пасажирський салон тролейбуса, який у четвер потрапив у аварію на вулиці Тимошенка

Чернігівська вантажівка з причепом протаранила у четвер на Оболоні тролейбус.

Аварія сталася о 13.27. Тролейбус 24-го маршруту під"їхав до зупинки на вул. Тимошенка. Вона розташована поміж житловими будинками NN2 і 4. Водій відкрив двері, випустив пасажирів.

— Я вийшов із цього тролейбуса, стояв на зупинці. Помітив, що дорогою в напрямку станції метро Мінська на свєрхзвуковой скорості мчить вантажівка. Потім вона вдарила тролейбус. Звук від удару був оглушливий, — згадує киянин Анатолій Топкій, 61 рік. Він мав при собі фотоапарат, зробив кілька кадрів після аварії.

Машина зачепила тролейбус правим боком причепа. У тролейбуса "Авіант" після зіткнення вирвало шматок кузова, вибило шибки.

Пасажирів у салоні було багато. Найсильніше зіткнення  відбулося у частині тролейбуса, де сиділа бабуся. Але вона вийшла за кілька секунд до аварії — на тій самій зупинці, що й чоловік. Поряд сиділа молода 20-річна дівчина. У неї травмована спина. Ще одну жінку медики шпиталізували з порізаним осколками обличчям.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка розбила тролейбус на Оболоні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі