четвер, 22 травня 2008 07:11

В Києві на людному перехресті зі стовпа впав ліхтар

У понеділок опівдні на перехресті вулиць Артема і Глибочицької від верхівки бетонного стовпа відламався металевий ліхтар.

Він упав на проїжджу частину дороги, що на території трамвайної зупинки. Травмованих немає. Міські вуличні служби забрали ліхтар за півгодини.

— Почула грюкіт і тріск пластмаси. Спершу подумала, що аварія — на цьому перехресті постійно б"ються. Потім визирнула з вікна офіса й побачила на асфальті корпус ліхтаря. Неподалік стояв "фольксваґен" на "аварійці". Водій оглянув машину. Переконавшись, що вона неушкоджена, поїхав, — розповідає "ГПУ" свідок Оксана Поляруш, 29 років.

Жінка зробила фото. На знімку видно, що ліхтар упав метрів за 2 від бордюру. Це сталося на території зупинки трамваїв NN14 і 18, які їдуть у напрямі Лук"янівки. Зазвичай на цьому перехресті багато пасажирів, які чекають на трамвай, та автівок.

Ліхтар упав майже з 10-метрової висоти. Оксана Поляруш каже, люди про всяк випадок відійшли на кілька метрів від іншого стовпа. На ньому ліхтар поки що висить.

Зараз ви читаєте новину «В Києві на людному перехресті зі стовпа впав ліхтар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі