пʼятниця, 24 травня 2019 04:24

В Києві 1 червня обмежать рух транспорту через велосипедистів

В Києві 1 червня обмежать рух транспорту через велосипедистів
В центрі Києва обмежать рух. Фото: Кореспондент

В Києві 1 червня заборонять рух транспорту на кількох вулицях в центрі столиці в зв'язку з проведенням Велодня.

Під час велопробігу з 8:00 до 13:00, буде заборонено рух транспорту по маршруту руху велосипедистів, повідомили в КМДА.

Колона велосипедистів буде проїжджати за наступним маршрутом: Софійська площа - Володимирський проїзд - Михайлівська площа - вулиця Велика Житомирська - Львівська площа - вулиця Ярославів Вал - вулиця Володимирська - площа Софійська - Володимирський проїзд - вулиця Михайлівська - Майдан Незалежності - вулиця Хрещатик - Володимирський узвіз - Поштова площа - вулиця Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вулиця Набережно-Рибальська - Північний міст - вулиця Трухановская - парк "Муромець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали вулиці, де обмежать рух на День Києва

В рамках Велодня тисячі людей, незалежно від віку і стилю катання, проїжджають центральними вулицями міст і селищ України для того, щоб привернути увагу до здорового і активного способу життя і розуміння з водіями на дорогах.

Масовість акції демонструє необхідність створення якісної велосипедної інфраструктури та безпечних умов для велосипедистів на вулицях наших міст.

Зараз ви читаєте новину «В Києві 1 червня обмежать рух транспорту через велосипедистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі