понеділок, 15 серпня 2011 22:20

У Києві без дозволу працюють 7 пляжів

У Києві без дозволу працюють 7 пляжів

У Києві у цей період з 11 пляжів та зон відпочинку, що розташовані на річці Дніпро, 7 пляжів не мають офіційних дозволів на відкриття проте працюють. Це "Передмістна слобідка" і "Золотий" у Гідропарку та "Венеція" і "Молодіжний" на острові Долобецький у Дніпровському районі, "Центральний" на острові Труханів у Дніпровському районі, "Вербний" на озері у Оболонському районі, "Пуша-Водиця" на 5-7 лінії на ставку р. Горенка у Оболонському районі.

Про це повідомляє у прес-служба МОЗ. Мають паспорти 4 пляжі - "Дитячий" у Гідропарку Дніпровського району, "Тельбін" і "Райдуга" на озерах у Дніпровському районі, "Чорторий" у ПКіВ Дружби народів Деснянського району.

Працює 10 річкових пляжів: "Вербний" на озері у Оболонському районі, "Пуша-Водиця" на 5-7 лінії на ставку р. Горенка у Оболонському районі, "Райдуга" і "Тельбін" на озерах у Дніпровському районі, "Чорторий" у ПКіВ Дружби народів Деснянського району, "Венеція", "Золотий", "Центральний", "Молодіжний", "Передмістна слобідка" у Дніпровському районі.

За минулий тиждень закрито 1 пляж через невідповідність якості води нормативам - "Дитячий" у Гідропарку Дніпровського району (постанова про тимчасову заборону купання від 12.08.2011 за № 238).

Раніше повідомлялося, у Києві через кишкову паличку закрили 4 пляжі.

Зараз ви читаєте новину «У Києві без дозволу працюють 7 пляжів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі