вівторок, 04 березня 2008 07:09

В інституті філології згоріла аудиторія

Минулої п"ятниці в інституті філології Київського університету ім. Шевченка загорілася навчальна аудиторія.

Вогонь з"явився на третьому поверсі о 18.25, під час останньої пари. Студентів і викладачів евакуювали з інституту на бул. Тараса Шевченка, 14, що в центрі, до приїзду пожежників. Із вікон аудиторії ішов дим. Причини загоряння невідомі.

Пожежу ліквідували за годину. Існувала загроза, що вогонь пошириться на горище і сусідні приміщення. Будівля має дерев"яні перегородки та перекриття.

— Можливо, зайнялося через електропроводку. А може, через пустощі студентів. Будівля стара, її постійно ремонтували. Нині чекаємо пояснення експертів. Вони назвуть причину пожежі за шість днів, — кажуть у прес-службі МНС Києва.

Вогонь знищив аудиторію, парти, вікна та шафу. Частково пошкоджено перекриття між кабінетом і горищем, стіни і стеля закіптюжені.

— Ніхто не постраждав. У понеділок заняття були відновлені. Інститут працює в звичному режимі, — розповіли "ГПУ" в приймальні директора інституту філології Григорія Семенюка.

Чотириповерховий навчальний корпус інституту — пам"ятка архітектури. Він побудований 1852-го.

Зараз ви читаєте новину «В інституті філології згоріла аудиторія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі