пʼятниця, 10 січня 2020 15:52

В аеропорту "Бориспіль" силою затримали буйного пасажира. Момент потрапив на відео

В аеропорту "Бориспіль" силою затримали буйного пасажира. Момент потрапив на відео
Чоловік поводив себе неадекватно у режимній зоні. Фото: ДПСУ

В аеропорту "Бориспіль" затримали пасажира.

Пасажир з Івано-Франківська, який прилетів зі столиці Ірландії Дубліна, вів себе неадекватно, повідомили у Державній прикордонній службі.

"Після посадки рейсу наш співвітчизник разом з усіма громадянами попрямував до лінії паспортного контролю. Чекаючи на оформлення, він почав чіплятися до інших пасажирів та порушувати громадський порядок. Прикордонники відділу "Бориспіль" відвели чоловіка з лінії контролю, щоб заспокоїти та з'ясувати, чим спровоковано його агресивну поведінку. Однак, перебуваючи в режимній зоні, він продовжував нецензурно лаятися та почав погрожувати військовослужбовцям. Після невдалих спроб його втихомирити охоронці кордону були вимушені затримати громадянина та притягнути до адміністративної відповідальності", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одноклубник Ракицького влаштував п'яний дебош в аеропорту

В аеропорту "Бориспіль" прикордонники відмовили у пропуску через державний кордон 36-річному чоловіку, який планував летіти в Дубай, повідомили у пресслужбі Адміністрації Державної прикордонної служби. Він був агресивним і накинувся на охоронців кордону. Склали протокол про адміністративне правопорушення, справу скерували до суду.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту "Бориспіль" силою затримали буйного пасажира. Момент потрапив на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі