четвер, 06 грудня 2007 13:31

Ющенко і Черновецкий відкрили "Золоті ворота" (ФОТО)
10

Президент України Віктор Ющенко і мер Києва Леонід Черновецкий відкрили "Золоті ворота".



У середу ввечері Золоті ворота оточили в радіусі 50 метрів. Але не татарська орда, а президентська охорона. Віктор Ющенко і Леонід Черновецкий особисто відкривали "Золоті ворота" для киян і гостей столиці. На театральному дійстві за такої нагоди не було тільки Прем"єр-міністра Віктора Януковича, хоча анонсували його присутність на церемонії. Увійти до музею Президентові і мерові дозволили не відразу. Перед входом, коли піднялася кована решітка, з"явився актор в образі Ярослава Мудрого. Він і пустив дорогих гостей, серед яких були члени уряду і мерії, на поріг своїх володінь.
Усередині музею Президент подякував владі столиці за реконструкцію, на яку витратили 6 млн. грн.. Коли підняли другу решітку, гості пройшли крізь ворота. Віктор Ющенко не зміг пройти і мимо майстрів народного промислу, які виставили свої роботи прямо біля музею. Для простих смертних музей відкриють тільки навесні наступного року, повідомляє VIP-ua.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Черновецкий відкрили "Золоті ворота" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі