вівторок, 14 лютого 2012 19:39

Уперше весь Київ стоїть у заторах: 10 балів із 10

Уперше весь Київ стоїть у заторах: 10 балів із 10

Сьогодні, 14 лютого, ситуація на київських дорогах ускладнилась: за останні півтори години, згідно з даними аналітичної служби "Яндекс.Пробки", щільність заторів на вулицях Києва зросла з 7 до максимальних 10 балів, передає ТСН.

Повідомляється, що в одному величезному заторі стоїть весь центр Києва – бульвари Тараса Шевченка та Лесі Українки, вулиці Хрещатик, Льва Толстого, Володимирська, Сагайдачного, Жилянська, Богдана Хмельницького, Артема та Велика Житомирська.

Також "стоять" вулиці Чорновола та Олени Теліги, Чоколівський бульвар та Червонозоряний проспект, Набережне шосе та вулиця Набережно-Хрещатицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові через прапор утворилися кілометрові затори

Ускладнений рух і на лівому березі столиці – затори спостерігаються у районі метро "Дарниця" та Ленінградської площі, а також у районі Троєщинського ринку.

Як повідомили у аналітичному центрі "Яндекс.Пробки", причиною такої складної ситуації на дорогах став сніг, який вже другий день йде у столиці, а також практично повна відсутність на дорогах снігоприбиральної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти назвали міста з найбільшими заторами

За словами спеціаліста сервісу "Яндекс.Пробки" Дмитра Мельника, цієї зими такі сильні затори спостерігаються вперше, раніше вище 7 балів щільність руху не піднімалась.

Зараз ви читаєте новину «Уперше весь Київ стоїть у заторах: 10 балів із 10». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі