субота, 01 грудня 2007 07:02

Удруге горів секонд-хенд на Лісовій

Автор: фото з сайту МАГНОЛІЯ-ТБ
  Рятувальники гасять павільйони на ринку ношеного одягу поблизу станції метро Лісова
Рятувальники гасять павільйони на ринку ношеного одягу поблизу станції метро Лісова

У четвер близько одинадцятої вечора трапилася чергова пожежа на території ринку секонд-хенду, який орендує приватне підприємство "Оптима-1".

Секонд-хенд розташований на вул. Мурманській, 8, поблизу станції метро Лісова. Одночасно спалахнули чотири павільйони — з N9 по N12. Рятувальники прибули на місце події оперативно. Але не могли одразу почати гасіння, бо до павільйонів було підключено електрику. Тому вони чекали на приїзд бригади "Київенерго". Лише після того, як павільйони знеструмили, їх почали гасити. Весь товар вигорів дощенту. Експерти не називають причин пожежі. Секонд-хенд на Лісовій відкрили у вересні 2006-го. Сюди переїхали торгувати араби, які після пожежі на секонд-хенді неподалік станції метро Шулявська залишилися без торгових місць.

Секонд-хенд поблизу станції метро Лісова вже горів 4 жовтня 2007-го. Тоді вогонь виник теж уночі, він знищив 500 кв. м павільйонів, ніхто з людей не постраждав. Торговці-араби були переконані, що це підпал. Висували версію про те, що невідомий заніс і сховав у павільйоні порошок, який зайнявся. Дослідно-випробувальна лабораторія МНС Києва з"ясувала причину тієї пожежі. Як стверджували фахівці, вогонь виник через те, що невідомі занесли до павільйону "стороннє джерело загоряння".

Експерти поки не висовують жодних версій і причин позавчорашньої пожежі на Лісовому.

Зараз ви читаєте новину «Удруге горів секонд-хенд на Лісовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі