Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 14:36

"Ударівці" у Київраді зловили "регіоналів" на голосуванні чужими картками

"Ударівці" у Київраді зловили "регіоналів" на голосуванні чужими картками
Фото: kiev.pravda.com.ua

Між народними депутатами від партії УДАР та депутатами від фракцій "Спортивний Київ", Партія регіонів виник конфлікт через голосування чужими картками.

Під час розгляду блоку земельних питань депутат від "Спортивного Києва" Віктор Грінюк голосував карткою Олександра Пабата, який в даний час перебуває у відпустці за кордоном. А "регіонал" Олексій Омельяненко — карткою однопартійця Михайла Рєзніковича.

Нардеп-"ударівець" Віталій Карпунцов підійшов до Віктора Грінюка, щоб витягти картку, розповів Олексій Давиденко, депутат Київради від "УДАРУ".

"ГАКівці відламали половину картки, щоб було не видно, що нею голосують. Після зауваження, депутат Гринюк у грубій формі відповів Карпунцову. До бійки не дійшло, але виник серйозний конфлікт", - сказав він.

Потім кілька депутатів від "УДАРу" зауважили, що Омельяненко теж голосує чужою карткою

."А що таке? Рєзнікович пішов через дорогу екзамени приймати", - виправдовувався Омельяненко.

Секретар Київради Галина Герега закликала нардепів зайняти місця, які для них підготували, і "не втручатись в роботу пленарного засідання".

"Ми зараз вирішуємо питання, які стосуються наповнення міського бюджету. Я звертаюсь шостий раз: голосуйте персонально кожен своєю карткою. Не провокуйте! Я вимушена зараз буду закрити пленарне засідання: при такій ситуації неможливо проводити роботу", - пригрозила Герега.

Після цього депутати від "УДАРу" розійшлися по залі, щоб проконтролювати голосування. Нардепи Віталій Кличко, Віталій Карпунцов, Наталія Новак обіцяють ходити на кожне засідання Київради, щоб міські депутати дотримувались регламенту і не голосували чужими картками.

Як відомо, 20 грудня під час засідання Київради в дверях сесійної зали сталася сутичка через голосування чужими картками. Після цього Герега оголосила безстрокову перерву, але засідання 20 грудня так і не продовжилося – його перенесли на 25 грудня.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівці" у Київраді зловили "регіоналів" на голосуванні чужими картками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7643
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути