середа, 28 травня 2008 07:10

Убивця помер, упавши з п"ятого поверху

В офісі знайшли труп жінки з перерізаним горлом. Таке повідомлення отримала в суботу о восьмій вечора міліція Шевченківського району.

Підозрюють у вбивстві 26-річного киянина Олександра. Чоловік лежав під офісом на тротуарі. Скоївши злочин, він утікав із кабінету на 5-му поверсі. Спускався водостічною трубою, однак зірвався й упав. Медики забрали його до реанімації. У підозрюваного був забій голови, зламані стегнова й тазова кістки. У лікарні Олександр кілька разів непритомнів, а потім у нього раптово підвищився тиск. Того самого вечора чоловік помер.

— Убита, 21-річна Вікторія, працювала у фірмі секретаркою. Із затриманим зустрічалися півроку. Олександр писав їй есемески, пропонував одружитися. Вікторія не погоджувалась. У суботу вони зустрілися в офісі, аби з"ясувати стосунки. Сперечались. Олександр тричі ударив жінку рукою. А потім завдав смертельного удару в шию кишеньковим ножем, — розповідає "ГПУ" Марина Макаренко, 26 років, прес-офіцер Шевченківської міліції.

Мертву Вікторію знайшли її колеги. Убита родом із Одещини, у столиці жила три роки, заочно навчалася на 5-му курсі Торговельно-економічного університету. Вікторія була сиротою: батько помер, матір позбавили опікунських прав. Олександр мешкав на масиві Татарка, раніше судимий. Не працював. Кажуть, що вживав наркотики.

Коли підозрюваний перебував у лікарні, проти нього порушили кримінальну справу за навмисне вбивство. Її найближчим часом закриють, бо вбита й убивця мертві. Причина злочину — ревнощі, кажуть у райвідділі.

Схожий випадок стався 18 січня 2008-го у офісі фірми "Ланет" на вул. Фрунзе, 62в на Подолі. Тоді мешканець Вишневого 25-річний Ігор Черненок убив ударом ножа в шию комірника Андрія Скуратовського, 29 років. Чоловік скоїв злочин через ревнощі до жінки, яка працювала в компанії менеджером.

Зараз ви читаєте новину «Убивця помер, упавши з п"ятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі