пʼятниця, 10 листопада 2017 12:23

У житловій багатоповерхівці афериста Войцеховського шукають вибухівку

У житловій багатоповерхівці афериста Войцеховського шукають вибухівку
Будівництво Анатолія Войцеховського "замінували". Фото: "Форум недвижимости - Domik.ua"

У Києві на вул. Сиваській Дарницького району шукають вибухівку в недобудованому скандальному ЖК Анатолія Войцеховського.

Про це повідомляє "Сегодня".

На місці працюють сапери. Всі проходи і під'їзди до житлового комплексу перекриті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомлення про замінування торгового центру не підтвердилось

Власники квартир ЖК повідомили про ймовірного підозрюваного. Ним може бути чоловік із сусіднього будинку, оскільки забудова перекрила йому красивий вид із вікна.

"Чоловік регулярно влаштовує в цьому ЖК якісь вибухи, в основному за допомогою дрона. На вихідних знову рвонуло і побило вікна на 10 поверсі і вище. В прокуратурі повно скарг, відкриті кримінальні виробництва, поліція кожен раз приїжджає, оглядає, і їде, але сенсу нуль", - скаржаться жителі.

Будівництво заморожене. ЖК фактично добудований, але не підключений до комунікацій.

Анатолія Войцеховського підозрюють у самовільному захопленні ділянок під будівництво 40 об'єктів. Генпрокуратура говорила про кілька фактів повторного продажу квартир у будинках. Його компанії вводили будівлі в експлуатацію на підставі підроблених рішень судів. У минулому році правоохоронні органи звинуватили бізнесмена в несплаті податків на 12,5 млн грн і створенні злочинного угруповання. Чоловіка затримали. Однак Печерський суд випустив його під заставу в 14 млн грн. Кажуть, бізнесмен утік у Росію.

Зараз ви читаєте новину «У житловій багатоповерхівці афериста Войцеховського шукають вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі