субота, 14 червня 2008 07:14

У Вишневому півдня не було світла

У місті Вишневому в четвер півдня не було електрики. Це сталося через зливу. Напруга зникла в більшості будинків о 17.00.

Вулиці міста не освітлювалися, тому люди зіштовхувалися біля магазинів і кафе, потрапляли в калюжі. Світлофори теж не працювали — на перехрестях скупчилися машини. Аби перейти на інший бік вулиці, пішоходи стояли біля переходів по 5–10 хв. — водії їх не пропускали.

На дверях центрального супермаркету "Бумі-маркет" почепили листок із написом "Магазин временно не работает из-за отсутствия электроэнергии". В інших крамницях продавці поставили запалені свічки.

— А що робити! У нас повідключалися холодильники, а в них повно продуктів. Їх треба допродати, — каже продавець. Жінка радить знайомій не брати їжі, яка швидко псується. Попереджає, що вона півдня лежить без холодильників, а на вулиці 27 тепла.

Олександр Варченко, 26 років, купив у магазині ввечері йогурт.

— Удома відкрив, а він уже почав бродити. Хоча термін придатності — 18 червня. Тепер кілька днів купуватиму продукти лише в Києві. Мені здається, всі магазини Вишневого намагатимуться спродати несвіжий або і зіпсований товар.

Електрика з"явилася в помешканнях при ближче до півночі.

У диспетчерській компанії ЗАТ "А.Е.С.КОЕ", яка постачає електрику до міста, кажуть, що напругу відключили через зливу. У них такі вимоги безпеки.

Зараз ви читаєте новину «У Вишневому півдня не було світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі