субота, 03 листопада 2007 07:13

У Вишневому двоє чорношкірих побили жінку

У понеділок увечері біля супермаркету "Бумі" двоє чорношкірих побили молоду жінку. Сутичка сталася в місті Вишневе під Києвом.

Кореспондент "ГПУ" був свідком бійки. На вигляд 25-річна білявка з довгим фарбованим волоссям ішла до магазину. Була одягнена в джинси, заправлені в ботфорти, й коротку шкірянку. Біля входу її наздогнав темношкірий 30-річний молодик у широких синіх джинсах, з яких звисав масивний срібний ланцюжок, чорній спортивці й кепці. Жінка не відреагувала на крики чоловіка. Той різко розвернув її, схвативши за шкірянку, і щосили вдарив у обличчя. Білявка впала на асфальт, із розбитого носа текла кров.

— Ти, шльондра, не роби вигляд, що глуха! Віддай гроші! — крикнув чорношкірий до неї англійською, бризкаючи слиною.

Жінка вивернула кишені, дістала з гаманця жменю дрібних копійок і кинула монетами йому в обличчя. Підбіг ще один невисокий чорношкірий чоловік, одягнений у синю куртку, джинси й кепку. Вони обоє почали копати ногами білявку.

— Ей, козли, негри прокляті, що ви робите? — криком втрутився у бійку випадковий перехожий.

Темношкірі пояснювали: жінка — дружина одного з них. Та доводила, що це неправда, показуючи пальці без обручки.

— Та мені все рівно, хто вона... Пінать будете в себе в Африці, негритоси! — кричав перехожий.

Після цього чорношкірі почали наступати на нього й замахуватися кулаками. У конфлікт втрутилися ще троє перехожих. Тоді нападники, погрожуючи, пішли геть.

— Таню, що з тобою трапилося? — запитав білявку перехожий і допоміг їй сісти на лавку.

Жінка відмовилася звертатись до міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Вишневому двоє чорношкірих побили жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі