пʼятниця, 29 серпня 2008 18:17

У Василькові закривають відому "Вареничну"

1 вересня закриють кафе "Варенична" в місті Васильків, що за 36 км від столиці Одеською трасою.

Заклад розташований у центрі Василькова на вул. Грушевського, 8, неподалік місцевого готелю "Ярославна". Кафе працювало з 1976 року. Належить підприємству "Шумило". "Варенична" була в місті популярною. У ній готували смачні й недорогі вареники.

— Замовив півтори порції фірмових "вареників по-васильківськи". Вони їх роблять із гречки з м"ясом. У Києві не їв таких смачних. До того ж дешево. Півтори порції — це 12 вареників. Коштували 12 гривень, — ділиться враженнями з "ГПУ" житель столиці 22-річний Євген. Він обідав у кафе минулої п"ятниці.

— Раз ходять слухи, то значить, закриють. Поки що закриваємо "Вареничну" на ремонт. А там — буде видно. Зараз у нашому кафе працює 10 людей, — каже "ГПУ" працівниця "Вареничної". Вона назвалася Любов"ю Федорівною.

— Як закриють, то вже не відкриють, — додає її співробітниця. — Тут місце розташування вигідне. Чула, що на місці "Вареничної" відкриють або ресторан, або казино. Особисто я шукаю іншу роботу.

— Востаннє був там у дев"ятому класі із батьками. Раніше подобалося. Зараз уже виріс із таких закладів. До того ж це кафе не міняло свого явно совєцького стилю, — зауважує "ГПУ" васильківчанин Андрій Мазуренко, 28 років.

Зараз ви читаєте новину «У Василькові закривають відому "Вареничну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі