пʼятниця, 25 липня 2008 07:13

У супермаркеті "Сільпо" крадуть штопори для вина

Другий місяць поспіль у супермаркеті "Сільпо" на Контрактовій площі покупці витягують штопори з винних пляшок.

Таке роблять лише з вином торгової марки "Винодел" — вони кріплять штопори поліетиленовою обгорткою. Пляшки без штопора покупці ховають усередину прилавка. А вино купують іншої торгової марки.

У середу кореспондент "ГПУ" нарахував на полицях "Сільпо" загалом 77 пляшок "Винодела" без штопорів і 16 пляшок — із ними.

— Ми знаємо, що це роблять наші покупці, — розповідає Руслан Іордан, 23 роки, адміністратор "Сільпо" на Контрактовій площі. — Я особисто зловив за руку, може, зо двадцять осіб, які скручували штопори з пляшок. Але ніяких покарань до цих людей адміністрація магазину не застосовує. Усі пошкоджені пляшки відправляємо на завод. Там їх переукомплектовують і потім знову повертають у магазин.

Аби штопори крали менше, адміністрація магазину двічі на тиждень замовляє штопори, які продаються окремо, у відділі господарських товарів.

— Коштують вони десять гривень, — веде далі Руслан Іордан. — Щотижня ми продаємо по 100 таких штопорів. А коли вони закінчуються на прилавку, покупці змушені красти штопори на пляшках. Завод, де ми замовляємо ці дешеві штопори, не спроможний виготовити більшу кількість. Тому й виходить дефіцит.

Чоловік каже, що прихильників торгової марки "Винодел" дратує відсутність штопорів на пляшках. Вони скаржаться адміністрації та охоронцям магазину. Загалом за два літні місяці у маркеті на Контрактовій скрутили більш ніж 200 штопорів із пляшок "Винодела".

Сквер на Контрактовій біля "Сільпо" є популярним місцем зустрічі молодих людей, студентів з усього міста. Буває, молодь засиджується там із вином до ранку.

Зараз ви читаєте новину «У супермаркеті "Сільпо" крадуть штопори для вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі