вівторок, 27 жовтня 2020 16:12

У столиці в день виборів виявили понад 200 агітаційних плакатів

У столиці в день виборів виявили понад 200 агітаційних плакатів
Найбільше плакатів було зафіксовано в Деснянському районі. Фото: pinterest.com

У Києві у день тиші та день виборів виявили 200 агітаційних плакатів.

Плакати було розміщено на стовпах та житлових будинках, повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

"За 24-25 жовтня інспектори виявили понад 200 випадків наявності засобів передвиборної агітації на об'єктах благоустрою. Як правило, рекламні плакати розміщувалися на стовпах та інформаційних стендах житлових будинків. У разі виявлення порушень інспектори вносили приписи з вимогою негайно прибрати передвиборну агітацію з об'єктів благоустрою. Загалом за вихідні інспектори внесли 210 приписів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє чоловіків намагалися вкрасти бюлетені

За його словами, порушення миттєво усували.

Найбільше агітаційних плакатів було зафіксовано в Деснянському районі - 32 випадки, найменше - в Дарницькому, Дніпровському та Оболонському районах. Там виявили по 15 випадків.

25 жовтня в України пройшли місцеві вибори. Найбільше порушень Нацполіція зареєструвала в Київській, Донецькій і Дніпропетровській областях.

Зараз ви читаєте новину «У столиці в день виборів виявили понад 200 агітаційних плакатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі