середа, 16 лютого 2011 08:27

У столиці понад 80 будинків залишилися без опалення

У столиці понад 80 будинків залишилися без опалення

Біля київської станції метро "Оболонь" у вівторок вдень стався прорив магістральної труби системи опалення діаметром 400 мм, в результаті чого 84 будівлі залишилися без теплопостачання, повідомляє прес-служба МНС України.

Ця магістральна труба забезпечувала безперебійним постачанням гарячої води та опалення 84 об'єкти району, з яких: 49 - житлові будинки, 24 - адміністративні об'єкти, в тому числі 25-ДПЧ, 4 - поліклініки, 4 - дитячі сади, 3 - загальноосвітні школи.

В оперативному режимі було створено штаб з ліквідації аварії. З 15:00 для проведення ремонтно-відновлювальних робіт розпочато поетапне відключення подачі гарячої води та теплопостачання.

Станом на 16:30 сімома аварійними бригадами АТ "Київенерго" проводиться відкачка води з колектора.

О 19.45 на місці аварії розгорнуто намет МНС для забезпечення гарячим чаєм та продуктами харчування людей і працівників, задіяних у ліквідації.

Відновити подачу гарячої води та опалення планується о 12.00 16 лютого.

Як повідомлялося, 27 січня на вул. Татарській у Києві прорвало магістральний водопровід. На розі з вул. Підгірною вода розмила ґрунт, просів асфальт. На проїзній частині утворилась яма у 2 метри завширшки.

Як заявив заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, 51% тепломереж у Києві виробили свій нормативний ресурс і потребують заміни.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У столиці понад 80 будинків залишилися без опалення ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі