вівторок, 22 квітня 2008 07:10

У п"ятницю пограбували банк на Нивках

Невідомий пограбував відділення банку по просп. Перемоги, 75/2 на Нивках.

О 16.00 у п"ятницю він забіг до відділення. Касирові погрожував пістолетом. Біля банку на чоловіка чекало таксі.

— Грабіжник усе спланував, — каже "ГПУ" Олександр Дем"яненко, 31 рік, начальник карного розшуку Святошинського райвідділу. — Спершу підійшов до таксиста, попросив, аби той чекав його 10 хвилин за 100 метрів від банку. Сказав: "Зайду до дівчини, а потім поїдемо до станції метро Лук"янівська". Водієві пообіцяв за поїздку півсотні гривень. Коли таксист відігнав машину, той увірвався у відділення. Наказав касирці скласти гроші у чорний пакет. Але в машину він сів без кулька, каже таксист. Напевне, поховав гроші по кишенях, коли виходив із банку. Охорони у відділенні на момент пограбування не було, відеоспостереження — теж. Зараз працівники банку визначають суму викраденого. За попередньою інформацією, він виніс майже 10 тисяч гривень.

Таксист довіз грабіжника до зупинки біля станції метро Берестейська. Там чоловік заплатив водієві 50 грн і зайшов у метро. На вигляд злочинцю 35–45 років, зріст — 1,75 м. Волосся коротке, темне, хвилясте. Обличчя овальне. Був одягнений у темно-зелену куртку й темні штани.

За фактом розбійного нападу порушили кримінальну справу. Невідомому загрожує ув"язнення від 3 до 7 років. Таксист проходить у справі як свідок.

Це третє пограбування банку за 2008-й. На Позняках 17 квітня невідомий зайшов у відділення банку "Хрещатик" і, погрожуючи пістолетом, забрав 69 грн. 1 лютого на вул. Булаховського у Новобіличах пограбували відділення банку "Надра". Звідти винесли 8 тис. грн і $8 тис.

Зараз ви читаєте новину «У п"ятницю пограбували банк на Нивках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі