субота, 24 листопада 2018 18:09

У політиці потрібна наука, а не міфи та емоції – американські політтехнологи на PR-Talks #2 в Києві

У політиці потрібна наука, а не міфи та емоції – американські політтехнологи на PR-Talks #2 в Києві
У Києві відбувся захід PR-Talks #2.

У Києві відбувся захід PR-Talks #2 "PR-супровід публічних осіб у політиці та бізнесі: кейси, методи, сучасні технології". В інтелектуальному просторі mOre зібралися українські та американські політтехнологи, PR-фахівці та представники бізнесу.

Подію організували Semantrum від ЛІГА:ЗАКОН, Центр політичних рішень, агентство Social Capital та інтелектуальний простір mOre. Партнером заходу виступила соціологічна служба Seetarget. Модерував діалоги політичний консультант Микола Давидюк.

Учасники PR-Talks #2 виступили з доповідями на тему використання IT-технологій у PR, розглянули методи боротьби з репутаційними кризами та інформаційними ризиками, способи просування кандидатів в умовах політичної нестабільності.

У заході взяли участь політтехнологи із США Джейсон Смарт, директор компанії The Office of Jason Jay Smart, LLC, і Філіп Гріффін, партнер Eterna Law Group. Україну представляли Орест Вачков, засновник і директор PR-агентства FRESHPR, Дар'я Лещенко, СЕО і партнер компанії SupportYourApp, і Ярослава Карибіна, керівник Центру аналітики і контенту Semantrum.

Джейсон Смарт, який розповів про розвиток науки про дані, а також про використання найсучасніших технологій у виборчому процесі, застеріг від міфотворчості в цій сфері.

"Ми повинні розуміти, що політика поділяється на два види: або вона заснована на науці, або ж на міфах. Мене цікавить лише перемога: тому, коли я займаюся реалізацією стратегії кампанії, то використовую тільки наукові методи, а не "емоції", – зазначив політтехнолог.

Учасники PR-Talks #2 обговорили також проблеми роботи з емоційно складними клієнтами, нові інструменти прийняття рішень під час криз та інші актуальні теми.

Зараз ви читаєте новину «У політиці потрібна наука, а не міфи та емоції – американські політтехнологи на PR-Talks #2 в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі