четвер, 26 липня 2007 07:09

У парку "Перемога" хочуть звести баню

У вівторок жителі вулиць Жмаченка та Малишка вже втретє зібралися на громадські слухання в парку "Перемога" (Дарниця).

Йшлося про небажану для мікрорайону новобудову. На гектарі землі між клубом "Ровесник" і ковзанкою "Крижинка" хочуть звести банний комплекс та підземний паркінг на 60 місць.

— Слухання ми проводимо, бо дізналися, що рівно місяць тому Київрада виділила землю під цей об"єкт. Парк "Перемога" — це перлина не лише Дніпровського району, а й усього Києва. 78 місцевих жителів укотре проголосували проти будівництва, — розповів "ГПУ" наступного дня, в середу, голова Дніпровської РДА Олександр Сотников.

Місцевим новобудова не подобається хоча б тим, що люди не матимуть з неї жодної користі. Живуть тут переважно пенсіонери, до бані вони не підуть. Нині на місці будови дитячі спортмайданчики. Їх планують знести. Тоді хлопцям ніде буде пограти в футбол, кажуть жителі.

— Це ж неприйнятно — будувати лазні навпроти кургану на честь Перемоги. Може, їх ще на Лук"янівському чи Байковому кладовищах поставити? — каже Петро Власенко, 80 років, голова спілки ветеранів мікрорайону Комсомольський-2.

Представники забудовника, фірми "Українский стандарт", так і не зізналися на слуханнях, що Київрада вже виділила землю.

Зараз ви читаєте новину «У парку "Перемога" хочуть звести баню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі