вівторок, 06 листопада 2007 07:06

У місті випав перший сніг

У ніч з неділі на понеділок вулиці Києва вкрив перший сніг. Як і прогнозували синоптики, температура повітря знизилася при цьому до -3°С. Таку саму погоду обіцяють протягом усього тижня.

— Найбільшого похолодання ми очікуємо на 6 й 7 листопада, — розповідає "ГПУ" заступник начальника Укргідрометеоцентру Анатолій Прокопенко, 55 років. — Температура повітря в ці дні знизиться до -10°С, посилиться також і вітер — до 15–20 м/с. Уночі буде від -4°С до +2°С. Це ще не зима, а тільки передзим"я. Місцями випаде сніг, однак — невеликий.

Учора зранку кияни побачили пухнасті сніжинки не в усіх районах міста. На Лівому березі сніг пролітав. На Петрівці, Виноградарі й Подолі за ніч сніг укрив автомобілі, багатьом водіям довелось зчищати його з вікон. Але ближче до дев"ятої ранку на Солом"янці, наприклад, снігу вже не було. А на Оболоні він притрусив траву й протримався протягом години. У Голосієвому від самого ранку сніжило протягом 15 хвилин. Але вже о 7.30 увесь сніг розтанув.

Зараз ви читаєте новину «У місті випав перший сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі