вівторок, 13 лютого 2018 15:20

У мерії розповіли, чи буде в київському метро Wi-Fi

У мерії розповіли, чи буде в київському метро Wi-Fi
До кінця березня буде оголошений новий тендер на Wi-Fi в київському метрополітені. Фото: "kievpravda.com"

Київміськадміністрація з 1 лютого 2018 року розірвала угоду з компанією "Москіто мобайл", яка 2014-го мала прокласти мережу Wi-Fi у київському метрополітені.

Про це йдеться в оголошення КМДА в газеті "Хрещатик".

"З 1 лютого 2018 року фактично припинений інвестиційний договір від 2 грудня 2014 року "Про будівництво Wi-Fi-мережі в київському метрополітені...", - йдеться в оголошенні.

Раніше Київське інвестиційне агентство наголошувало на необхідності переглянути, а можливо - й розірвати угоду з компанією, яка виграла тендер на будівництво мережі Wi-Fi у київському метрополітені.

Мерія найближчим часом має намір оголосити новий тендер.

"Найближчим часом, можна сказати, що до кінця березня, буде оголошений новий тендер на Wi-Fi в київському метрополітені", - сказав директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров. Про це повідомляють "Українські новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій купив у автобус вай-фай роутер

2014-го Київська міська державна адміністрація та компанія "Фідомобайл" підписали договір про будівництво мережі Wi-Fi в київському метрополітені вартістю 100 млн грн.

Пізніше проект з будівництва мережі швидкісного Wi-Fi в київському метро було заморожено.

Зараз ви читаєте новину «У мерії розповіли, чи буде в київському метро Wi-Fi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі