понеділок, 19 жовтня 2015 12:58

У Кличка придбали 67 нових снігоприбиральних машин

 

Мер Києва Віталій Кличко оглянув дорожню техніку "Київавтодору", підготовлену до роботи в осінньо-зимовий період. І зазначив, що вона відповідає європейським стандартам.

"Київ – це європейська столиця. Тому комунальна техніка, зокрема снігоприбиральна, теж повинна відповідати європейським стандартам. Ми зараз подивилися на техніку для роботи в осінньо-зимовий період. Вона маневрена, якісна, комфортна і відповідає стандартам сучасної європейської столиці. І сподіваюсь, з цією технікою комунальні служби міста зможуть більш ефективно працювати і швидко та якісно прибирати вулиці", – зазначив Віталій Кличко.

Він наголосив, що за кошти міського бюджету в період з грудня 2014 до жовтня 2015 року було придбано 67 одиниць техніки на суму 107,9 млн грн. Це різноманітна снігоприбиральна техніка, яка розкидає сіль і чистить дороги від снігу, зокрема, трактори.

Крім того, мер зауважив, що столична влада ремонтує і стару комунальну техніку, щоб продовжити її термін експлуатації. Так, у 2015 році було відреставровано більше 20 одиниць імпортної техніки, що була в занедбаному стані.

"Ремонтуємо старі машини, знаходимо можливість продовжити їх термін роботи, щоб вони довше слугували. Наприклад, машини MAN – їм 21 рік, але технічний стан дуже хороший. Тож можемо закуповувати також техніку, яку списують на Заході і яка перебуває у прекрасному стані. Вона надійна, ефективна і ще років 10 слугуватиме", – підкреслив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що столична влада робить усе, щоб сніг взимку не створював особливих незручностей і перешкод для киян при пересуванні містом.

"Ми готові до зими, техніка готова. Сподіваюся, що наслідки негоди, якщо вона буде, ми зможемо ефективно і швидко подолати", – зазначив Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка придбали 67 нових снігоприбиральних машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі