четвер, 15 листопада 2007 07:03

У Київраді — четверо нових депутатів

Міська територіальна виборча комісія зареєструвала чотирьох нових депутатів Київради.

Раніше п"ятеро депутатів Київради склали повноваження у зв"язку з обранням до Верховної Ради.

Член тервиборчкому Олександра Венікова каже, на засіданні комісії 13 листопада зареєстрували трьох нових депутатів Київради від Блоку Юлії Тимошенко — Анатолія Шевченка, Володимира Науменка та В"ячеслава Бичкова. Один новий депутат — Віктор Довгий — приєднався до фракції Блоку Віталія Кличка.

У списках, які "бютівці" подали до тервиборчкому на виборах Київради 2006 року, Анатолій Шевченко вказаний заступником гендиректора компанії "Меджестік", Володимир Науменко — гендиректором компанії "Волна", а В"ячеслав Бичков був на той час першим заступником начальника управління охорони здоров"я й медичного забезпечення. Віктор Довгий тимчасово безробітний.

Комісія не зареєструвала депутата від фракції Блоку Леоніда Черновецького.

— До рішення Київради про дострокове припинення повноважень депутатів не встигли внести прізвище Олександра Супруненка, який написав заяву про складання повноважень, — пояснює Олександр Веніков.

Київрада 1 листопада достроково припинила повноваження п"яти депутатів. Від фракції БЮТу — Ігоря Черкаського, Олександра Пономаренка та Сергія Подгорного. Від фракції Блоку Віталія Кличка — Володимира Бондаренка. Олександр Супруненко обраний до Верховної Ради за списками Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «У Київраді — четверо нових депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі