неділя, 09 травня 2021 12:32

У Києві запустили додаткові маршрути у поминальні дні

У Києві запустили додаткові маршрути у поминальні дні
На поминальні дні Київ запустив додаткові маршрути. Фото: Уніан

На поминальні дні з 9 по 12 травня у Києві запустили додаткові маршрути громадського транспорту.

Він підвозитиме людей до міських кладовищ. Про це повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

Перевезення здійснюватимуться з дотриманням протиепідемічних заходів. У місцях масового скупчення людей чергуватимуть відповідальні особи від КМДА, а біля кладовищ - патрульна поліція Києва та Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На час Великодня та травневих свят запустить додаткові потяги

Крім того, 9 травня заборонена парковка на вулиці Електротехнічній і заїзд транспортних засобів на вулицю Крайню, проїзд транспортних засобів по вулиці Кубанської України (від вулиці Кіото до вулиці Миколи Матеюка) і вулицею Мурманською (від Броварського проспекту до вулиці Кіото).

З детальним графіком курсування пасажирського транспорту до кладовищ можна ознайомитися на сайті КМДА.

На кладовищах Києва розпочалася підготовка до проведення поминальних днів із 9 до 12 травня 2021 року. Заплановано очистити від сміття 541 гектара територій, зняти аварійні дерева, кронувати та позбавити від омели 331 дерево, благоустроїти 454 військові поховання та меморіали, підготувати та запустити понад 67 кілометрів поливальних водопроводів, відремонтувати та пофарбувати 90 контейнерів для сміття, облаштувати огорожі, ворота, хвіртки, арки, фасади, бордюри, громадські вбиральні.

Зараз ви читаєте новину «У Києві запустили додаткові маршрути у поминальні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі