середа, 29 липня 2020 10:05

У Києві заборонили експлуатацію тварин для фото та відео

У Києві заборонили експлуатацію тварин для фото та відео
Експлуатацію тварин для фото та відео розваг в столиці заборонено. Фото: Костянтин Яловий

Експлуатація тварин як об'єктів для фото- та відеопослуг в столиці відтепер заборонена. За відповідне рішення проголосували депутати Київради.

Про це на власній сторінці у Facebook повідомив Костянтин Яловий, голова Постійної комісії Київради з питань екологічної політики.

"Фотографії з тваринами - це підтримка насильства. Все своє коротке життя вони проводять на ланцюгові, без доступу до води та їжі та без можливості природно рухатись. Не дивно, що такі звірі не доживають до старості… Тому сьогоднішнє рішення Київради - це перший крок до цивілізованого і належного поводження з тваринами у столиці", - зазначив Яловий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах африканської чуми: під Києвом спалили близько 4 тис. тварин

Контролювати дотримання нових правил буде Нацполіція.

Раніше на Львівщині хлопець вирішив познущатися з кошеняти і закрив його в 3-літровій скляній банці без доступу до повітря. Правоохоронці знайшли хлопця і пообіцяли, що "відкупитися" не вдасться, а от покарання йому призначатиме суд.

Зараз ви читаєте новину «У Києві заборонили експлуатацію тварин для фото та відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі