понеділок, 10 серпня 2020 10:08

У Києві встановили "розумні" вбиральні
4

У центрі Києва на вул. Прорізній почали встановлювати "розумні" громадські вбиральні з функцією самоочищення після кожного відвідувача.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Віталій Селик, голова ГО "Рада з урбаністики Києва".

"У центрі Києва замість старих занедбаних зелених туалетів-МАФів почали встановлювати акуратні вбиральні, як в Європі. Вони мають функцію самоочищення після кожного відвідувача, тому не потребують бабусь-білетерш. Цікаво, як швидко наші хулігани зможуть впоратися з антивандальними системами цих туалетів?" - йдеться в повідомленні.

У Києві встановлюють громадськи вбиральні із системою самоочищення
Фото: Віталій Селик

Під дописом користувачі вже поділилися враженнями. Одні нарікають, що подібні вбиральні в інших районах міста не працюють, інші – скаржаться на відсутність безготівкового розрахунку за відвідини туалету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центр управління польотом: як розумні технології допомагають Кличку керувати мегаполісом

У вересні на території столичного зоопарку запрацює новозбудований паркінг на понад 400 паркомісць. Триває будівництво і нового приматника із зимовим та літнім вольєрами, який презентують наступного року.

Зараз ви читаєте новину «У Києві встановили "розумні" вбиральні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі