четвер, 26 листопада 2020 09:59

У Києві врятували кота, якого засмоктало двигуном машини
4

У Києві на вул. Гончара під капот автомобіля заліз кіт. Коли запустився мотор, його затягнуло під ремінь. Власник авто почув удар і крики.

Інцидент трапився у понеділок, 23 листопада, повідомили у Facebook Kyiv Animal Rescue Group.

Фото: Kyiv Animal Rescue Group

Служба порятунку встановила, що кота за хвіст намотало на шків і притиснуло ременем генератора. Його визволяли понад годину. Машину довелося підіймати й частково розбирати.

"Кота дістали. У нього здерта шерсть, кілька ударів і синців, хвіст, найімовірніше, доведеться ампутувати, оскільки він переламаний у декількох місцях. По всьому тілу є удари й синці", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві врятували кошеня, якого змило в унітаз

Ветеринари кажуть, що кота назвали Ваською, жити буде.

"І вкотре просимо водіїв, незалежно від пори року і часу доби, перед запуском двигуна відкривати капот і перевіряти наявність там котів. Це забере усього кілька секунд, але може врятувати коту життя, а вам час і гроші. Намотування котів на ремінь не сприяє гарній роботі автомобіля", - додали рятувальники.

У селі Халеп'я Обухівського району кінь упав у колодязь, який був відкритий і розташований у зарослях. Для його порятунку провели цілу спецоперацію.

Зараз ви читаєте новину «У Києві врятували кота, якого засмоктало двигуном машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі