пʼятниця, 21 грудня 2007 07:13

У Києві відкривається нова книгарня біля Оперного театру

21 грудня у центрі міста по вул. Лисенка, 3а, неподалік Оперного театру, відкриватимуть нову книгарню.

Крамниця розташована у напівпідвальному приміщенні житлового будинку. Вибір книг тут доволі великий — 8 тис. примірників. 70% із них — україномовні книги. Окрім української літератури продаватимуть твори російських авторів, англомовну та німецькомовну  літературу, подарункові видання.

— Це перша книгарня всеукраїнської мережі "Книгарня Є". Поки що невідомо, де будемо робити наступну. Назвали її так, бо в крамниці можна знайти будь-яку українську книгу. Є окрема поличка для бук-кросингу, де читачі можуть обмінюватися книгами, залишати прочитані іншим відвідувачам. Окрім того, організовуватимемо для читачів зустрічі з відомими письменниками, — розповідає "ГПУ" Катерина Федоренко, директор книгарні.

За її словами, у крамниці буде кілька столів, де відвідувачі зможуть підключити свої ноутбуки до бездротового Інтернету. Обіцяють також спеціальний куточок дитячої літератури та кілька зручних м"яких місць для читання. Купити книгу в магазині можна буде навіть із дому, замовивши її на інтернет-сторінці "Книгарні Є". Постійним відвідувачам обіцяють знижки.

Книгарня працюватиме щодня з 9.00 до 21.00.

Протягом кількох місяців у місті відкрили третю книгарню. Дві попередні почали працювати на вул. Пушкінській, 8а, що центрі столиці, та на вул. Межигірській, 21, що на Подолі.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкривається нова книгарня біля Оперного театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі