середа, 27 липня 2016 15:10

У Києві попрощалися з поліцейською Аріною Кольцовою
6

Фото: Тарас Подолян

Сьогодні об 11 годині на б-р. Перова, 20/2 у столиці відбулося прощання з Аріною Кольцовою, інспектором 5 роти 1 батальйону Патрульної поліції.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Біля підїзду будинку покійної за півгодини до початку відспівування збираються рідні, друзі та колеги Аріни з червоними та білими трояндами. Всього близько 50 осіб. Поліцейські у формі та білих рукавичках виносять труну з білого мікроавтобуса. Люди кладуть у труну квіти, дві поліцейські залишають там іграшкового пінгвіна. Бо покійна любила пташок, за що отримала прізвисько "Птіцман".

Заступник командира роти патрульної служби Шевченківського району Києва Анна Онуфрійчук з'ясовує по телефону, коли підвезуть траурні вінки.

"Аріна була світлою, веселою, відданою роботі людиною. Займалася гонками. Любила пташок. За свою ж доброту й пішла з цього світу. Півроку тому затримала рецедивіста. Привезла у відділок. Він попросив води. Вона купила у магазині пляшку. Дала йому попити. Він запитав, чи всі в поліції такі добрі? Відповіла, що всі. Після цього затриманий плюнув їй в обличчя і сказав, що має відкриту форму туберкульозу. Після того Аріна скаржилась на погане самопочуття. Пізніше, зовсім захворіла", - говорить Онуфрійчук.

30-річний на вигляд чоловік у чорній сорочці і коричневих брюках кладе квіти і відходить на кілька метрів убік. Називається Дмитром. Розповідає, що працював з Аріною в студії дизайну.

"Вона була нереально бойовою жінкою. Завжди життєрадісна, красива. Раніше працювала медсестрою в клініці "Омега-Київ", потім певний час у студії дизайну. Раптом вирішила стати поліцейським. Це був порив душі, однозначно", - каже Дмитро.

Біля патрульної машини плаче патрульна Антоніна Іваніченко.

"Працювала разом у групі з Аріною. Вона могла ночами не спати - вчилася, ходила на всі тренінги. Дуже любила пташок, особливо пінгвінів", - пригадує Антоніна, втираючи сльози рукою.

Священик відспівує покійну. Процесія йде кілька метрів колоною до кладовища. Попереду жінка з портретом Аріни Кольцової. Позаду неї чоловіки з вінками. За ними поліцейські несуть труну. За 5 хвилин заносять її в чорний катафалк. Самі їдуть автобусами й машинами. Поховали Аріну Кольцову на Лісовому кладовищі в Києві.

Доньку Аріни 14-річну Олександру виховуватиме мати покійної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинули два офіцери поліції Харкова

Нагадаємо, у понеділок, 25 липня після важкої хвороби пішла з життя Аріна Кольцова, інспектор 5 роти 1 батальйону Патрульної поліції в Києві.

Зараз ви читаєте новину «У Києві попрощалися з поліцейською Аріною Кольцовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі