понеділок, 30 листопада 2020 11:03

У Києві піцерія тричі порушила карантин вихідного дня
12

У Києві під час інспекції міста зачинили піцерію Mister Cat на Оболонському просп., яка втретє порушула карантинні правила. Силами Київської служби порятунку приміщення закладу продезінфікували.

Про це відзвітувала Держпродспоживслужба столиці у Facebook.

Фото: Головне управління Держпродспоживслужби в Києві

Серед інших закладів міста, перевірених уночі 29 листопада, виявили порушення картину вихідного та зачинили ще 4. "Скай Бар" на вул. Велика Васильківська, "Подшоффе" на вул. Пушкінська, "Бестія" на вул. Коновальца, "Буфаліно" на вул. Московська.

У закладі "Бестія" порушення зафіксували не вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин вихідного дня торкнувся чотирилапих

В одному з нічних клубів, що на вул. Кирилівській, поліцейські зафіксували не лише порушення карантинних правил, але й вилучили понад 20 пакетів із різноманітними наркотиками. За цим фактом відкрили кримінальне провадження, повідомила поліція Києва.

Загалом у неділю, 29 листопада, у столиці перевірили 1413 суб'єктів господарювання. За результатами проведеного контролю склали 111 протоколів про адміністративні правопорушення. 7 з них – на магазини мережі "Єва", які попри заборону працювали майже в кожному районі міста.

У суботу, 28 листопада, перевірили 1633 суб'єкти. За результатами проведеного контролю склали 51 протокол.

Столичний метрополітен потрібно закрити на вихідні, бо він є одним з основних джерел поширення коронавірусу. Про це заявив Олег Гелевей, голова постійної комісії з питань охорони здоров'я й соціального захисту Київради.

Зараз ви читаєте новину «У Києві піцерія тричі порушила карантин вихідного дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі