четвер, 06 травня 2021 10:58

У Києві невідомі знищили велодоріжку
5

У Києві на просп. Перемоги, 67 невідомі частково знищили велосипедну доріжку.

Про це у Facebook повідомила спільнота "Київ – Велосипедне місто".

Фото: Оксана Марюк

"Під час великодніх свят у Святошинському районі невідомі будівельники розібрали дорожнє огородження та бордюр, частину двосторонньої велосипедної доріжки, смугу газону та почали влаштовувати паркувальну кишеню", – йдеться в повідомленні.

У шляховому-експлуатаційному управлінні Святошинського району активістам повідомили, що жодних дозвільних документів на зазначені будівельні роботи не видавали.

"Оскільки зафіксовано самочинне будівництво на балансових територіях декількох комунальних підприємств – складено відповідні заяви до поліції", – додали активісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкісний трамвай продовжать до станції метро Палац спорту

Згадана велосипедна доріжка є частиною магістрального велосипедного маршруту №5 "проспект Перемоги – центр", влаштована в рамках капітального ремонту просп. Перемоги 2016-го. У 2017-2018 роках в рамках капітального ремонту шляхопроводу біля станції метро Нивки частина велосипедної доріжки шириною 2 м була виконана мостінням з декоративної бруківки червоного кольору.

Зараз ви читаєте новину «У Києві невідомі знищили велодоріжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі