субота, 19 травня 2007 10:17

У Києві масово закривають атракціони

Державний комітет України з промислової безпеки, охорони праці і гірського нагляду заборонив роботу 17 атракціонів у київських парках відпочинку та розваг.

Як повідомили в Держпромміськнагялді, за результатами перевірки атракціонної техніки в парках відпочинку і розваг Києва та Київської області інспектори столичного теруправління Держпромміськнагляду заборонили роботу 17 атракціонів, видано 6 розпоряджень, одного посадовця притягнуто до адміністративної відповідальності.

Всього напередодні відкриття парків відпочинку обстежено 26 атракціонів 8 підприємств культури Києва і області. Зокрема, атракціонна техніка перевірена в Центральному парку, в парку "Перемога", Голосіївському, парку Партизанської слави, в ПП "Сивашенко В.М.", в ТОВ "Парк-Нивки", в парку імені Шевченка, а також ТОВ "Центр культури і розваг" міста Біла Церква та міському парку Фастова.

Під час перевірок виявлено 56 порушень правил охорони праці. Серед 26 перевірених атракціонних агрегатів 16 визнані технічно застарілими.

За інформацією столичного управління Держпромміськнагялду, за станом на 18 травня більшість власників розважальних атракціонів усунули недоліки.

Проте експлуатація трьох атракціонів ("Вітер", "Веселі гори" і "Сонечко") в парку ТОВ "Нівки" все ще заборонена.

Повністю виведені з експлуатації атракціони ТОВ "Центр культури і відпочинку" в Білій Церкві, передає УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «У Києві масово закривають атракціони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі