четвер, 04 грудня 2008 14:28

У Києві із кранів потече зелена вода

Із 10 грудня частково у Солом"янському, Голосіївському, Шевченківському та Подільському районах проводитимуться випробування теплових мереж на щільність методом введення барвника - флуоресцеїну. Про це повідомляє прес-служба АК Київенерго.

У разі виявлення в кранах гарячого водопостачання води зеленого кольору АК просить киян не вживати її для прання, їжі і т. п. і повідомити про це за телефоном інформаційно-довідкової служби АК Київенерго 0-88.

Компанія інформує, що одна випробувальна зона охоплює територію: вздовж річки Либідь, вулиць Старовокзальної, Жилянської, Златоустівської, проспекту Перемоги, вулиць Павлівської, Дмитрівської, Полтавської, Пимоненка, Студентської, Дончука, Кудрявського спуску, вулиць Кудрявської, Вознесенського узвозу, Кіянівського провулку, Андріївського і Володимирського спусків, вулиць Грушевського, Короленківської, Гайдара, Терещенківської, Володимирської, Малопідвальної, Паторжинського, Михайлівської площі.

Інша зона випробувань охоплює територію: вздовж річки Либідь, вулиць Уманської, Вокзальної, Ползунова, Лукашевича, Повітрянофлотського проспекту, вулиць Стадіонної, Тополиної, Фучика, Уманської, Червонозоряного проспекту (частково), вулиць Андрія Головка, Солом"янської, Амосова, Клінічної, Петра Заломова, Огородню, Докучаївської, Івана Неходи, Петра Красикова, Кудряшова, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Києві із кранів потече зелена вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі