четвер, 28 травня 2020 12:54

У Києві другий день позитивна динаміка Covid-19

У Києві другий день позитивна динаміка Covid-19
Дві останні доби в Києві від коронавірусу одужують більше людей, ніж було виявлено хворих. Фото: t.me/covid19_ternopil

За останню добу в Києві від коронавірусу одужали більше людей, ніж було виявлено хворих. І така динаміка спостерігається другий день поспіль.

На сьогодні в Києві - 2739 підтверджених випадків захворювання на Covid-19. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Другий день у нас позитивна динаміка у співвідношенні тих, хто вилікувався, і тих, хто захворів, — коли за добу більше людей, які одужують, ніж тих, у кого підтвердили коронавірус. Так за минулу добу у столиці одужали 64 людини. Всього коронавірус подолали 506 жителів міста", — розповів міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені порекомендували препарат, яким можна лікувати легку форму Covid-19

Він також повідомив, що кількість жителів Києва, у яких підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилась на 54 людини. 11 з них – медики.

"Захворіли: 30 жінок віком від 21 до 78 років, 17 чоловікiв віком від 18 до 76 років, 2 дівчинки віком 1 рік та 11 років і 5 хлопчиків віком від 2 до 17 рокiв", - розповів Кличко.

До лікарень столиці госпіталізували 10 пацієнтів. Інші лікуються в самоізоляції, під контролем лікарів.

Протягом минулої доби, 27 травня, в Україні виявили 477 нових випадків зараження коронавірусом, що значно більше, ніж за попередні. Таким чином, станом на ранок 28 травня, в Україні 22 382 лабораторно підтверджених випадки Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «У Києві другий день позитивна динаміка Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі