вівторок, 01 грудня 2020 08:56

У Києві частішають пограбування: як уберегтися

У Києві частішають пограбування: як уберегтися
Жінок частіше грабують у пізній час, тому краще не ходити поодинці. Фото: pixabay.com

У столиці протягом листопада здійснили понад 70 грабежів. Напади почастішали навіть на чоловіків, у яких відбирають здебільшого смартфони та гроші.

Перед локдауном ситуація може погіршитися, пише obozrevatel із посиланням на власні джерела.

28 листопада в Оболонському районі на вул. Приозерній жертвою грабіжника став 26-річний чоловік. Злочинець забрав 2 телефони та близько 1 тис. грн. Увечері цього ж дня в Деснянському районі на вул. Кіото перехожі затримали, а потім передали патрульним іншого злочинця, який відібрав сумку та гроші у 55-річного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік пустив переночувати жінку, а вона викрала його автомобіль

Грабежі відбуваються й у Дніпровському районі Києва. Так, 27 листопада на вул. Миколи Кибальчича, проспекті Юрія Гагаріна та на бульварі Верховної Ради 3-х чоловіків позбавили телефонів. Усім жертвам грабіжників 40-43 роки.

Жінок частіше грабують у пізній час, тому краще не ходити поодинці. Так, уночі 28 листопада в центрі столиці – на майдані Незалежності невідомий забрав у 32-річної жінки дорогий телефон.

25 листопада в Голосіївському районі на вул. Саксаганського у 20-річної дівчини злочинець відібрав 200 грн. Це сталося приблизно о 16:30. Напередодні в тому ж районі, але на вул. Жилянській, грабіжник напав на 47-річну жінку. Здобиччю злочинця стали 15 тис. грн, а сам напад трапився приблизно о 18:30.

Уночі 23 листопада в Оболонському районі на вул. Героїв Дніпра злочинець відібрав у 48-річної жінки, яка поверталася додому, сумку та близько тисячі грн.

Правоохоронці неофіційно говорять, що у короткостроковій перспективі ситуація з нападами на вулицях може погіршитися. Причиною може послужити локдаун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік з антикварним пістолетом пограбував магазин

У Маріуполі Донецької області жінка прийшла в гості до знайомого і пограбувала його. Викрала у чоловіка гроші і зникла в невідомому напрямку. У його помешканні крадійка залишила 8-річного сина, повідомили в патрульній поліції Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «У Києві частішають пограбування: як уберегтися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі