середа, 23 червня 2021 10:08

У Києві Центр вакцинації працюватиме в будні

У Києві Центр вакцинації працюватиме в будні
Київський Центр вакцинації запрацює в будні. Фото: pixabay.com

У Києві відновили вакцинування громадян у будні дні. Отримати щеплення можна в Центрі вакцинації, який облаштували в Міжнародному виставковому центрі.

Отримати вакцину можна буде з четверга, 24 червня. Центр працюватиме й у вихідні, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pfizer вистачить не всім охочим українцям

"Це питання ретельно опрацьовується. Плануємо провести щеплення від коронавірусу з четверга до суботи. Відповідне рішення повинно з'явитися вже сьогодні", - говорять в КМДА.

З вівторка, 9 червня, кияни можуть записатися на масову вакцинацію від коронавірусу через медичний портал для пацієнтів Helsi.me і не витрачати час у живій черзі.

Зміна режиму роботи Центру вакцинації в Києві пов'язана з експериментом міської влади. У КМДА хочуть протестувати, як працюватиме масова вакцинація в будні дні. До того ж це рішення дозволить відпочити медикам, які до цього працювали без вихідних.

Зараз ви читаєте новину «У Києві Центр вакцинації працюватиме в будні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі