середа, 04 березня 2020 16:15

У Києві батькам заборонили заходити до школи

У Києві батькам заборонили заходити до школи
У школах та садочках дітям мірятимуть температуру. Фото: uazmi.org

У школах Києва посилили контроль за станом здоров'я дітей і обмежили доступ батьків до навчальних закладів. Так намагаються уникнути поширення коронавірусу.

"Ми запровадили комплекс заходів і обмежимо доступ до шкіл, зокрема й батькам. У школах введено "п'ятихвилинки здоров'я" до і після уроків. Учителі нагадують учням про правила особистої гігієни та поведінки при поширенні інфекційних захворювань", - заявив заступник голови КМДА Валентин Мондріївський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні чекають на спалах коронавірусу: триває обстеження 6 осіб

У разі погіршення самопочуття дітям насамперед будуть вимірювати температуру. Школи та садочки вже забезпечили термометрами, дезінфекційними та мийними засобами.

У Чернівецькій області школи перевірять на дотримання санітарних норм та порад Червоного Хреста задля запобігання поширенню коронавірусу. Учителям передали відповідні брошури з порадами, як уберегтися від інфекції. Їх розробив Червоний Хрест.

Зараз ви читаєте новину «У Києві батькам заборонили заходити до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі