четвер, 20 січня 2011 14:31

У Києві 16-річний турист "замінував" автобус, щоб перевірити роботу міліції

У Києві 16-річний турист "замінував" автобус, щоб перевірити роботу міліції

Правоохоронці Голосіївського району затримали зловмисника, який днями подзвонив і повідомив про замінування автобуса Київ-Одеса.

Про це заявив начальник Голосіївського райуправління міліції Олександр Терещук, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у четвер.

За його словами, 16-річний хлопець приїхав до Києва з Луганської області, щоб погуляти містом.

"При цьому батькам про свій від'їзд нічого не сказав, ще й гроші у них забрав. Гуляв так юнак п'ять діб. Майже не спав. Ночувати йому було ніде. Саме в той період і спала хлопцю на думку ідея подзвонити в міліцію і розповісти про "начебто" замінування", - сказав Терещук.

Коли правоохоронці приїхали на місце події та почали перевіряти територію, юнак стояв неподалік і спостерігав, як це все відбувається.

За словами затриманого, він просто хотів подивитися, як швидко працюють міліціонери.

Наразі проти хлопця порушено кримінальну справу.

Як повідомлялося, столична міліція затримала 52-річного киянина, який, будучи напідпитку, подзвонив на номер "102" і повідомив про мінування аеропорту "Київ" (Жуляни).

Зараз ви читаєте новину «У Києві 16-річний турист "замінував" автобус, щоб перевірити роботу міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі