вівторок, 29 січня 2008 07:07

У каналі знайшли труп

Тиждень тому четверо київських велосипедистів знайшли неподалік озера Тягле (Дарницький район, біля Бортничів) тіло невідомого чоловіка.

Вони каталися 19 січня уздовж каналу, що проходить від 2-ї станції очистки води. Труп  побачили поруч із поламаним бетонним мостиком посередині каналу. Небіжчик лежав на пісковій косі, обличчям у воді. За кілька метрів від нього був розкладний стілець. Приїхавши додому, велосипедисти встановили точне місце знаходження тіла й зателефонували до міліції.

— Повідомлення про знайдений труп у каналі неподалік селища Бортничі до нас надійшло о 16.56. На місце одразу виїхала група оперативників. З води витягли чоловіка, якому орієнтовно 45–50 років, він має 175 см зросту. Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. Поки що не вдалося встановити особу померлого — жодних документів при ньому не було, — каже "ГПУ" Інна Гамалій, 25 років, прес-офіцер Дарницького райуправління міліції.

Оперативники впевнені, що тіло пролежало у воді близько двох тижнів. Точної причини смерті ще не встановлено — через те що труп сильно розкладений. Найбільш ушкоджене обличчя. Найімовірніше, чоловік помер від серцевого нападу

— Документів нема, родичі його не шукають. Можливо, це безпритульний. Також є версія, що померлий — заробітчанин, який приїхав до Києва і знімав помешкання в Бортничах. Сім"я думає, що чоловік працює в Києві, тому й не шукає, — зауважує Інна Гамалій.

Зараз ви читаєте новину «У каналі знайшли труп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі