субота, 29 березня 2008 07:09

У Голосієві пограбували комп"ютерний магазин

Двоє злочинців пограбували на 7 тис. грн магазин комп"ютерної техніки "Рубін" у Голосієві.

Пригода сталася у вівторок о 16.05. До розташованого на просп. Голосіївському, 106/2 (40-річчя Жовтня) магазину зайшли двоє чоловіків із натягнутими жіночими колготками на головах. Вони були вдягнені в чорну й сіру куртки з білими лампасами, на зріст приблизно 1 м 75 см. За касовим апаратом стояв 18-річний продавець.

— Це було так зване "спокійне" пограбування. Продавцю нічим не погрожували. У магазин зайшли, я б сказав, борзо. Ніби демонстрували усім виглядом і поведінкою: "Ми вам зараз тут влаштуємо!". Наказали продавцю витягти й віддати з каси всі гроші, — розповідає "ГПУ" Олег Чум, начальник карного розшуку Голосіївського райвідділу міліції.

Продавець вийняв з апарата денну виручку  — 7 тис. грн — і поклав гроші на прилавок. Нальотчики порозпихали їх по кишенях і вийшли. Усе відбулося швидко, кажуть оперативники. Перед вхідними дверима злочинці стягнули колготки з голів, забрали їх із собою. Оскільки стояли до продавця спиною, той не розгледів їхніх облич.

Правоохоронці говорять, що свідків пограбування не було. Але особи підозрюваних уже встановлено: одному 18 років, другому 20 років. Обидва живуть у Голосіївському районі. Порушено кримінальну справу за фактом пограбування. Злочинцям загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Голосієві пограбували комп"ютерний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі