четвер, 03 квітня 2008 07:05

У дворі на Березняках горіло сміття й машина

  Сусіди розглядають у вівторок зранку згорілий ”опель” у дворі на вулиці Бучми на Березняках
Сусіди розглядають у вівторок зранку згорілий ”опель” у дворі на вулиці Бучми на Березняках

У понеділок уночі в дворі будинку N2 на вул. Амвросія Бучми на Березняках згоріли бак для сміття та легковик "опель".

— О третій ночі проснувся від якогось хлопання на вулиці. З вікна побачив, що горить сміттєвий контейнер і машина. Вогонь був великий, метра півтора у висоту. Навколо зі шлангами бігали пожежники. Загасили все швидко, хвилин за п"ять. Потім хтось кричав — "Ну все, хватить машину заливати!" Пожежа в нашому дворі сталась уперше. Машини раніше ставили біля смітника постійно, він ніколи не горів, — розповідає "ГПУ" Василь Папуша, 75 років, мешканець будинку.

Автівка стояла за півтора метра від бака. Кажуть, спершу загорілося сміття, потім зайнялися картонні коробки біля контейнера. Звідти полум"я перекинулося на автомобіль. Вогонь помітила консьєржка, вона викликала пожежників. Власникові жінка зателефонувала, лише коли загасили вогонь.

— На вулицю вийшли о четвертій ранку, пожежі вже не було як такої. Контейнер і машину залили піною, — говорить "ГПУ" 25-річний Павло, зять власника "опеля".

В "опеля" вигоріло багажне відділення, знищено салон. Власник лишив на ніч у машині кілька саджанців, вони теж згоріли. Наступного дня після пожежі власник продав автівку. Павло каже, що отримали за неї близько $2 тис.

Зараз ви читаєте новину «У дворі на Березняках горіло сміття й машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі