субота, 13 жовтня 2007 07:09

У Довгого — нова дівчина

Секретар Київради Олесь Довгий, 26 років, з"явився на людях із новою дівчиною.

Репортери бачили молодого київського чиновника з новою подругою на показі колекції, яку в Києві влаштував у вівторок дизайнер Пако Рабанн. Парочка обіймалася й перешіптувалась, на зацікавлені погляди уваги не звертала.

Про нову дівчину Олеся Довгого поки що відомо небагато. Кажуть, вона студентка, ніде не працює. Має заможних батьків, які забезпечують доньку всім, що та забажає. Нова подруга секретаря Київради невисока, струнка, кароока. Одягається стильно. Її ім"я невідоме.

Півроку тому Довгий зустрічався з блондинкою, яку звуть Юлею. Вона працює бренд-менеджером в одному з елітних бутиків у "Пасажі", в центрі міста. Ще навесні парочку бачили в кінотеатрі на прем"єрі фільму "Любовь-морковь".

Нова дівчина секретаря Київради — смаглява брюнетка.

Олеся Довгого у школі навчала історії вчителька Людмила Юрченко. Вона розповідала в інтерв"ю, що Довгий уперше закохався в однокласницю. Вони разом учились у Київському економічному університеті, але згодом дівчина вийшла заміж за іншого.

Зараз ви читаєте новину «У Довгого — нова дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі