понеділок, 28 вересня 2020 15:41

У Дніпрі виловили пакет з відрізаною головою чоловіка
4

У затоці "Собаче гирло" в Оболонському районі столиці місцеві жителі виявили пакет із головою чоловіка. Згодом правоохоронці знайшли інші частини тіла. Трагедія сталася в лютому 2020 року.

Зараз поліція розкрила вбивство й затримала підозрюваного. Зловмисником виявився 37-річний уродженець Донеччини, повідомила пресслужба Нацполіції.

Фото: Нацполіція

"Ми встановили особу потерпілого. Це – 73-річний мешканець столиці, якого наприкінці минулого року оголосили в розшук як безвісти зниклого. Під час проведення слідчих дій встановили й затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві пенсіонера. Ним виявився уродженець Донеччини, який винаймав помешкання в потерпілого. За однією з версій, він убив чоловіка, аби заволодіти його житлом", - розповів Андрій Крищенко, начальник поліції столиці.

Щоб приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло, а останки втопив у різних місцях водойми. Його затримали на Київщині, куди він переїхав після скоєного.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибалки знайшли в Дніпрі пакет із відрізаною головою

Увечері 5 березня в Дніпровському районі Києва на березі водойми знайшли відрізану жіночу ногу.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі виловили пакет з відрізаною головою чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі