четвер, 05 травня 2011 15:28

У День Перемоги на Хрещатик таки виїде військова техніка

9 травня у центрі столиці відбудеться урочиста хода "Марші Перемоги", яка передбачатиме і проїзд військової техніки часів Великої Вітчизняної війни.

Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

Зокрема, планується, що по головній вулиці столиці пройде БТР, танк Т-34, автомобілі "Вілліс", ГАЗ-67 з гарматами ПТА та ЗІС-5 з гарматою ЗІС-3.

Організатори святкування Дня Перемоги обіцяють "феєричне дійство, яке надовго запам'ятається глядачам".

"Столиця ретельно готувалася до відзначення Дня Перемоги, аби це свято надовго запам'яталося ветеранам, киянам та гостям столиці. 9 травня у центрі міста відбудеться свято, яке об'єднає елементи історичної реконструкції, віддаючи шану тим, хто не поліг у битві за Перемогу, а також виступи молодого покоління на знак вдячності героям, що врятували нашу державу. Це буде свято єднання, пам'яті та порозуміння", - сказав голова КМДА Олександр Попов.

Раніше співробітник департаменту Міноборони зі зв'язків зі ЗМІ Дмитро Гуцуляк заявляв, що 66-ту річницю Перемоги святкуватимуть скромніше, ніж попередню, ювілейну - зокрема, без параду військ і огляду техніки.

Зараз ви читаєте новину «У День Перемоги на Хрещатик таки виїде військова техніка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі