субота, 19 квітня 2008 07:10

У чоловіка вкрали подарований Вірастюком костюм

У четвер між третьою й четвертою ранку невідомі розбили скло легковика. Він був припаркований поблизу будинку N22 по вул. Лобачевського в Старій Дарниці.

Із салону автівки викрали сумку зі спортивним костюмом. На ньому була емблема зі зображенням Василя Вірастюка, який піднімає камінь. Окрім того, на штанях і рукавах спортивки було написано "Василь Вірастюк". Через цей напис наступного дня містом поширилися чутки: обікрали авто Василя Вірастюка. Він має титул "Найсильнішої людини світу-2004, 2007".

— Та ні, це не Василя обікрали, — розповідає "ГПУ" брат Роман Вірастюк, 40 років. Справа от у чому: Василь подарував форму на одному з турнірів чоловікові. Він власник "мітцубісі". А всі чомусь подумали, що обікрали машину Василя.

У прес-службі столичної міліції підтверджують: машину Василя Вірастюка не обкрадали. Хто хазяїн обікраденого авто — не кажуть.

— Забрали лише спортивну сумку, в якій була форма, — каже Володимир Дмитренко із прес-служби міської міліції. — Власник костюма викликав міліцію. Написав заяву. За фактом крадіжки порушили кримінальну справу. Зловмисників поки що не затримали.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка вкрали подарований Вірастюком костюм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі