вівторок, 09 жовтня 2007 07:07

У чоловіка вилучили пістолет і електрошокер

4 жовтня уночі наряд Святошинського відділу державної служби охорони затримав чоловіка з арсеналом зброї.

Охоронці помітили підозрілу компанію о першій ночі на дитячому майданчику по вулиці Гарматній, 53, що на Шулявці. Після обшуку 21-річного Сергія у нього знайшли палицю з прикрученим до неї ножем, довжина леза — 25 см, електрошокер і пістолет.

— Троє молодиків пили пиво на дитячому майданчику, на ногах трималися непевно. Підозрілий чоловік був одягнений у чорну куртку й спортивні штани. Коли в нього витягли з кишень цілий арсенал, сказав, що його товариш збирався пограбувати квартиру. А ніж, електрошокер і пістолет віддав йому на зберігання, — розповідає Віктор Шапенко, молодший інспектор ДСО.

Затриманий із Житомирської області. Він нещодавно вийшов із тюрми, де відсидів чотири роки за хуліганство з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень. Перебував на контролі дільничного інспектора, щодня мав відмічатися у відділенні міліції. Його приятелів — Андрія, жителя Вінниці, та киянина Анатолія також затримано. Вилучену зброю відправили на експертизу. Усіх підозрюваних доставили до райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка вилучили пістолет і електрошокер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі