середа, 21 квітня 2021 21:46

У центрі Києва побили Майкла Щура

У центрі Києва побили Майкла Щура
Майкла Щура побилив на перехресті вулиць Ярославів Вал та Франко. Фото: Facebook

У Києві хлопець на самокаті побив ведучого "Телебачення Торонто" Романа Вінтоніва (Майкл Шур).

Бійка сталася через зауваження щодо правил дорожнього руху. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"Нападника не затримали. Слідчі переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження і шукають ймовірних підозрюваних", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зупинення маршрутки звершилося бійкою з поліцією

Сам телеведучий розповів, що його побили близько о 13:50 у Києві на перехресті вулиць Ярославів Вал і Франка.

"Я переходив дорогу по пішохідному переходу. Побачив, що по велодоріжці їде два хлопці на самокатах. Я зупинився, щоб їх пропустити. Бо їхали вони добренько так і, як я бачив, не гальмували", - написав ведучий.

За його словами, одному з них він крикнув, щоб той пропускав пішоходів, а він зліз з самоката й між ними почалася перепалка, а потім й бійка.

"Далі ми ще поприрікались трохи, що він не мав мене бити й запшикувати обличчя балоном. А далі він сів - і поїхав. У бік Прорізної. Я за ним вже не міг гнатися. Міг ходити. І пішов шукати, де можна промити очі й ніс", - розповів Щур.

У Києві на просп. Степана Бандери конфлікт між двома водіями закінчився стріляниною. Один водій дістав ніж і побіг до 2-го. Для самозахисту наступний вистрілив з пістолета.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва побили Майкла Щура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі