вівторок, 26 жовтня 2010 12:04

У будівлі Київради продають оселедці і сире м'ясо

У будівлі Київради продають оселедці і сире м'ясо
Адміністративний будинок Київської міської ради поступово перетворюється на філію Бесарабського ринку.

Таку думку висловив депутат Київської міської ради Олексій Давиденко, коментуючи звернення до Київради Об'єднаного комітету профспілки Київради та КМДА щодо відкриття в адміністративній будівлі Київради столу замовлень з продажу сирого м'яса, м'ясних консервів, ковбасних виробів, а також кіоску з продажу чаїв.

"Відтепер в Київраді можна буде придбати не тільки свіже м'ясо, ковбасу, консерви, а й запастися чаями, вирощеними на Шрі-Ланці. І взагалі, навіщо надавати дозволи на продаж тільки чаю або ковбаси? Давайте відразу перетворимо Київраду в Центральний гастроном, який вже кілька років не працює в сусідньому будинку. Можна ввести ще й систему знижок і дисконтних карт", - цитує Давиденко прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

Політик висловив переконання, що продукти харчування необхідно продавати в магазинах, а не в адміністративних будівлях, одночасно нагадавши, що в будівлі Київської міської ради вже продаються не тільки м'ясні вироби, а й копчена риба і оселедець.

"У мене виникає питання: для чого відкривати в приміщенні Київради ще один кіоск з продажу м'яса? Невже для розвитку конкуренції?"- пожартував депутат.

Давиденко зазначив, що в КМДА вже деякий час також обговорюється можливість відкриття в адміністративній будівлі на Хрещатику, 36 ресторану для всіх охочих.

Обком

Зараз ви читаєте новину «У будівлі Київради продають оселедці і сире м'ясо ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі